Vill du bli nästa veckas profil? 2010-09-30 - 07:25:57


God morgon god morgon
! När ni nu läser detta har ni en otrolig möjlighet att glänsa lite extra och bli den alla pratar om. Det jag snackar om är att bli veckans profil! Varför skulle jag vilja bli det tänker du kanske?

Om du gör detta så ber jag dig läsa inlägget om veckans profil som är Party-Ola och tänka igen. Det nya inför nästa vecka är att det kommer finnas en tydlig ruta i sidan på bloggen som talar om vem veckan profil är. Ni får själva välja en bild att skicka till oss som vi använder som visningsbild för inlägget.

För att illustrera denna otroliga möjlighet vill jag nu påpeka att Ola som vi alla nu känner som party-Ola tidigare hade smeknamn som post-Ola eller buss-Ola. Han är nu erkänd som party-Ola för all framtid! Inte längre kan han gå genom korridorerna utan att folk viskar eller att någon frågar om bästa dansmovet.

Hur gör jag för att bli veckans profil?
För att bli veckans profil så skall ni lämna en motivation i kommentarerna om varför just ni vill bli veckans profil och vad ni anser er gjort för att förtjäna detta. Det finns inget rätt eller fel, så överraska oss nu!

Att vi utsedde Party-Ola till den första veckans profil var för att han är en av våra mest trogna läsare och han var osjälvisk nog att dela med sig av sitt viktigaste träningstips till alla sina vänner, nämligen denna bloggen.

När vi utsett nästa veckas profil som vi skall hylla meddelar vi detta här på bloggen (varje fredag). Du som vunnit får då chansen att maila en bild som vi publicerar, till [email protected]


3 kommentarer




Kommentarer


Postat av: josephine

sv: aha okej :) japp tränar ca 5 dagar i veckan :) vad tränar du? :)

2010-09-30 - 08:28:46


URL: http://stjupid.blogg.se/



Postat av: emma och bea

Var med att tävla om längre ögonfransar!! (Neulash)

fast du är ju kille!

/ Emma och Bea!

2010-09-30 - 09:41:16


URL: http://tjugotredje.blogg.se/



Postat av: Katten

haha VARFÖR ?! :P

2010-09-30 - 12:27:16


URL: http://www.talisha.devote.se




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens topp









Blogg listad på Bloggtoppen.se Hälsa Sport bloggar Blogglista.se BlogRankers.com Hälsa Bloggparaden Reggad på Commo.se Pinga Frisim Hälsoblogg


Nätapotek
RSS 2.0






bloglovin