Missöden och nyttigheter 2010-09-30 - 20:48:08

Vi har precis kommit hem från ett riktigt bra träningspass (ialf för mig Johan). För Martins del gick det som bilden nedan visar:


... en rejält uppsvullen tå.

För övrigt kommer en uppföljande bild i morgon på en troligtvis väldigt blå tå.

Det som inlägget egentligen skulle handla om är vad som finns i vårt kylskåp. Anledningen till detta var att två tjejer i skolan tyckte att det skulle vara intressant att få reda på vad som finns i två så här framgångsrika, tränande killars kylskåp. En annan anledning är att det blir lika coolt som i cribs på MTV. Så titta och njut!


Dom små förpackningarna som ni säkert ser är kesella som ni kanske märkt vi käkar en del. I övrigt kan man ana lite gröna nyttigheter och en hel del keso. En annan sak som är lika standard som boverkets byggnadsregler i vårt kylskåp är nötfärs. Såklart har vi ju tagit ut alla onyttigheter innan bilden togs.

Detta var en kort presentation av vad vårt kylskåp kan innehålla och har ni några frågor så är det bara att fråga. Men tänk på att du är vad du äter!


0 kommentarer




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens topp









Blogg listad på Bloggtoppen.se Hälsa Sport bloggar Blogglista.se BlogRankers.com Hälsa Bloggparaden Reggad på Commo.se Pinga Frisim Hälsoblogg


Nätapotek
RSS 2.0






bloglovin