Percy Nilsson 2010-09-17 - 15:58:37


Tjabba tjena!

Två dagar sedan sedan förra inlägget. Det har varit två händelserika dygn med allt ifrån kommunal teknik mässa i Malmö med namn som Percy Nilsson till hårda gympass och mycket annat.

Mässan handlade om hur Malmö har vuxit som stad och även hur dom tänker angående hållbar utveckling etc. Kanske inte intressant för alla men för oss blivande civilingenjörer var det ett utmärkt tillfälle att mingla runt och dricka raffe (kaffe). Det blev ett föredrag av Percy Nilsson och en p-bot på bilen, men det var det värt.

På kvällen blev det att lyssna på hög musik innan ett hårt gympass och sen fick vi en hel bärkasse fylld med stenugns bakat bröd från en polare, sjukt nice! Sedan har vi även polare som beter sig mer som luffare... men det är en annan historia.

Dagen idag har inte vart så spännande mer än att Martin fick en rejäl diss som en blixt från klarblå himmel och att vi planerar inför en kommande fest hos oss. Vi ringde även och kollade med boende inför ett eventuellt besök i Västerås på bodybuilding sm. Inte alla som gillar att titta på vältränade killar i kalsonger men tyck vad ni vill!

Det handlar om att finna motivation och drivkraft i allt man gör och hur man finner det är upp till var och en. Nu blev det seriöst så jag lägger in dagens onödiga fakta. Visste ni att en skorpion kan ha upp till 12 ögon?

En annan rolig grej som jag inte ens behöver kommentera var den sjuka killen på Idol i GBG som sa "HÅLL KÄFTEN"! och dansade sjukt konstigt. Vilken tycker ni är den sjukaste audition i Idol någonsin?

Dags att säga checka ut här ifrån till låten "Lose yourself" med eminem. Ciao!




0 kommentarer




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens topp









Blogg listad på Bloggtoppen.se Hälsa Sport bloggar Blogglista.se BlogRankers.com Hälsa Bloggparaden Reggad på Commo.se Pinga Frisim Hälsoblogg


Nätapotek
RSS 2.0






bloglovin