Ett hälsosammare jag - Tips 1 2010-09-24 - 16:01:13



Källa: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:wXUykF-qPp2T0M:http://www.scumdoctor.com/images/Should-Men-Take-Enemas-For-Their-Sexual-Health.jpg

Din resa mot lycka och framgång kan inte starta förrän du har lagt grunden. Att lägga grunden för hur du skall utvecklas är lika viktigt som att kunna gå innan man springer (Eller som att gjuta grundplattan innan man reser ett hus).

Att sätta mål kan liknas med att bryta en ovana och skapa en vana! Så för fan res er från era rövar, men inte förrän ni har läst klart inlägget.


Det är lätt att säga vad man vill åstadkomma men det är lätt att man ger upp på vägen. Alla som har kommit såhär långt i inlägget har redan tagit första steget.

Våga satsa högt men ha små delmål som motiverar och ger DRIVKRAFT. Ett andra steg i rätt riktning skulle vara att ni reda nu sätter upp ett mål ni ska uppnå. Tex fortsätta läsa bloggen så ni får reda på Tips 2 i hur man kommer lite närmare sitt hälsosammare jag.




0 kommentarer




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens topp









Blogg listad på Bloggtoppen.se Hälsa Sport bloggar Blogglista.se BlogRankers.com Hälsa Bloggparaden Reggad på Commo.se Pinga Frisim Hälsoblogg


Nätapotek
RSS 2.0






bloglovin