Hallo eller! *gbg dialekt* 2010-09-17 - 15:57:36


Nu är det dags att snurra igång det hela, vad passar då bättre än en historia om den underbart fantastiska idén att skapa en blogg (vilken ingen tidigare gjort;)).

Bloggen är ett utmärkt ställe att samla och dela med sig av våra tankar och snilleblixtar då ingen av våra av våra vänner har tillräckligt med intellekt för att bidra med något till en konversation. Som Ingmar Stenmark en gång sa "det går int att förklara för dom som int begrip". Men nu åter till historien, det var en dag då Johan och Martin satt i deras grå lädersoffa och ...... föresten visste ni att hästar inte kan kräkas.....? och konverserade. Det var en vanlig dag efter ett hårt gympass då man är som tröttast som idén dök upp. Johan satt som vanligt och pillade sig i naveln då Martins tindrande ögon lös upp när samtalet gled in på bloggar. Dom bestämde sig snabbt för att ge sig ut på äventyr i bloggvärlden och här sitter dom idag.....

Töntigt att skriva i tredje person? Skit samma vem bryr sig! Detta är historien utan alla vulgära detaljer - vill ni ha hela historian utan censur, kontakta oss på mailen! - [email protected] - ja det är faktiskt vår riktiga.

Detta första inlägg skriver vi tillsammans men i framtiden pallar vi nog inte med varandra för detta var jobbigt nog. (Johan tappar fokus direkt för han har inte fått mat på några timmar). Äta lite nu sen dra och sova! Gillar ni inlägget pusha gärna på knappen under!



0 kommentarer




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens topp









Blogg listad på Bloggtoppen.se Hälsa Sport bloggar Blogglista.se BlogRankers.com Hälsa Bloggparaden Reggad på Commo.se Pinga Frisim Hälsoblogg


Nätapotek
RSS 2.0






bloglovin