Första träningen sen bloggen kom upp 2010-09-17 - 15:58:19


För det första, vill ni veta lite varför vi tränar, läs nedan. Annars hoppa ner till stycket med fet bokstav.

Genom bloggen kommer vi förmedla våra erfarenheter och tips inom allt vad träning innebär. Vad vi tycker fungerar och känns bra. Innan showen kan börja borde vi nog förklara våra mål med träningen.

Martin: Störst i världen! ne men skämt å sido! Han strävar efter att bli så stor att det syns att han är biff genom sina stora tjocktröjor, dock med låg fettprocent.
Tränar 5 dagar i veckan kombinerat med kontroll på hur mycket kalorier han får i sig.

Johan: Han vill ha en vältränad kropp som Brad Pitt i filmen Troja. Detta kommer han försökta åstadkomma genom träning 5 dagar i veckan. Johan har ruggig förbränning som gör att han tappar fokus när han inte får mat på några timmar.

Ni ska veta att vi inte tränar samma träningsschema och idag skall Martin ta itu med hans välutvecklade axlar och Johan skall ta itu med hans armar! Nu är det dags för gröt innan passet! Fullkornshavregrynsgröt är perfekt för att ladda upp glykogendepåerna innan träning för att få lite extra tryck i musklerna! Mycket bättre boost blir det inte inför träningen än när vi dunkar extremt hög musik på Johans nya hemmabiosystem samtidigt som vi björnar in gröten!

Ett tips för er som inte riktigt gillar havregrynsgröten är att tillsätta lite kakao och sötningsmedel innan ni kokar upp gröten, GLÖM EJ SALT!
Lay your prayers and eat your vitamins! ciao!






0 kommentarer




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens topp









Blogg listad på Bloggtoppen.se Hälsa Sport bloggar Blogglista.se BlogRankers.com Hälsa Bloggparaden Reggad på Commo.se Pinga Frisim Hälsoblogg


Nätapotek
RSS 2.0






bloglovin