Träning mat och svineri 2010-10-07 - 17:44:04



Varit en jäkla lugn dag idag, var precis på willys och hämtade ut paket med kosttillskott! Snåla med kosttillskott är lika med snåla med muskler. Blev lite Pre workout pulver, matsmältningsenzymer och andra grejer! Vi väntar dock från två paket från ett annat ställe. Det kommer nog imorgon.

På willys gick vi runt och spejade efter något nice att laga ikväll då vi hittade specialpris på blomkål och fläskkarré. Såikväll blir det Helslungad fläskkarré på Martins vis! Recept och bilder kommer upp imorgon efter vi lagat det!


När man tränar såhär hårt och mycket som mig och johan är det inte alltid lätt att håll rent i lägenheten. Se bara hur köket ser ut nu en torsdag som denna.


Nu ska vi klunka varsin PreWorkout Drink! innan vi ska dra till gymmet! Samt dunka massa hög musik! så se till att aktivera er idag. Jag ska ju träna fast jag är lite snuvig, ingen feber eller halsont och man känner sig frisk, då tränar jag! puss och hej leverpastej, Ola är gay, robin ser ut som en tjej, Wille sket ner sej, nu drar vi till gymmet, hej!

 

Stay bad!



2 kommentarer




Kommentarer


Postat av: liindblaads

chaa :Djoofan de e nice :D asså måste fråga en random fråga :P jag blir inte klok bor ni kollektift eller ? eller ni e vänner som bloggar tsm bara :)?

2010-10-07 - 23:09:58


URL: http://liindblaas.blogg.se/



Postat av: Anonym

hoppas du driver med "Snåla med kosttillskott är lika med snåla med muskler."



klart det är bra med extra protein (protein pulver) om man inte har råd att köpa massa kött och kanske nån pre workout produkt som hjälper en att prestera lite bättre, men det är ju inte kosttillskotten som gör hela jobbet heller



det gäller ju att prestera på träningen och veta vad man ska trycka i sig vid olika tillfällen...

2010-10-11 - 17:04:04


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens topp









Blogg listad på Bloggtoppen.se Hälsa Sport bloggar Blogglista.se BlogRankers.com Hälsa Bloggparaden Reggad på Commo.se Pinga Frisim Hälsoblogg


Nätapotek
RSS 2.0






bloglovin